Ontbijt niet-hotelgasten

Ook als u niet in het hotel verblijft, kunt u komen genieten van ons heerlijke ontbijt! 

Lees verder
"Waar traditie & moderniteit zich met elkaar verzoenen …"

Welkom in het hotel Royal

Vertrouw de knowhow van een door een 4e generatie gerund hotel om de Belgische kust te ontdekken.

Klanttevredenheid is voor ons een brede waaier. Het is het gevoel van warmte en geluk dat je overweldigt bij de check-in. Het gevoel van vlinders in je buik wanneer je verliefd wordt op één van onze wel ingerichte kamers. Het is zich ontspannen in onze spa en genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Echt comfort komt in de vorm van kwaliteit. Kwaliteit beschouwen wij als essentieel.

Wij willen niets liever dan dat uw verblijf aan onze Belgische kust onvergetelijk wordt.

Familie De Meyer-Vanlandeghem

Nieuws en nieuwsbrief

Ontdek hier onze nieuwste promoties en aanbiedingen! Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Lees meer

Direct boeken = gratis voordelen

Ontdek hier de unieke voordelen van een rechtstreekse reservatie!

Lees meer

FAQ en Algemene voorwaarden

Vind hier belangrijke info omtrent uw verblijf!

Lees meer

Visie

"Experience since almost 100 years the atmosphere that combines comfort, service and emotions..."

De 4e generatie hoteliers heet u welkom ...

Het hotel Royal**** heeft alles wat een iconisch hotel zou moeten hebben. 20 kamers, waaronder 3 suites en 1 appartement bieden de ideale plek om te verblijven, zelfs voor de meest veeleisende reiziger. Of u nu kiest voor een klassiek of design ingerichte kamer, elke ruimte straalt dezelfde verfijning en elegantie uit.

Dankzij de gunstige ligging is het hotel Royal**** de ideale 'hub' om de badplaats te verkennen. In het hartje van het bruisende centrum van de stad en op loopafstand van het prachtige strand. Een breed scala aan faciliteiten en diensten en bovendien streven naar perfectie op alle niveaus maken van het hotel Royal**** jouw perfecte zakelijke of vakantiepartner.

Lees meer Terug

Historie

"To achieve great things, you must have great dreams …" Coco Chanel.

Het hotel Royal in De Panne zag haar ontstaan in 1920 toen Gustaaf De Meyer met zijn echtgenote Pension De Meyer startte in de Sloepenlaan. Hier bevindt zich nog steeds de fitnessruimte van het hotel. Nadien gaf Gustaaf de fakkel door aan zijn zoon Michel De Meyer.

Michel De Meyer was een groot ondernemer. Door hem ontstond het Hotel Royal in de Zeelaan. Michel stierf op 58-jarige leeftijd door een slepende ziekte. Zijn zoon Jean-Jacques De Meyer zette het hotel verder met zijn moeder Madeleine Decroos. Toen Jean-Jacques De Meyer huwde met mevrouw Carine Vanlandeghem onderging het hotel heel wat renovaties. Het koppel maakte van het hotel een up to date viersterrenkader.

In 2008, verloor Jean-Jacques De Meyer op 58-jarige leeftijd het leven door een acute ziekte. Tot op heden zetten zijn echtgenote Carine Vanlandeghem en de 2 kinderen het hotel verder. Elke dag opnieuw probeert de familie en haar team het hotel naar een hoger niveau te tillen zodoende de moderne reiziger tevreden te stellen.

Lees meer Terug