Kerstmis
Vier een magische Kerst aan zee ...
Onze Chef Geert "Toque Blanche" en ex sous-chef Restaurant Le Fox** zal de gerechten met zorg bereiden en wenst u fijne feesten.
- Aankomst op 23 dec. of 24 dec.
- Elke morgen ons heerlijk ontbijtbuffet
- Elke avond het marktmenu, exclusief dranken
- Kerstdiner op 24 dec. inclusief aperitief en wijnen tijdens de maaltijd
- Boek online of rechtstreeks via de receptie 0032 (0)58 41 11 16
Prijzen : zie halfpension-formule online of contacteer rechtstreeks de receptie via 0032 (0)58 41 11 16
Toeslagen op de halfpensionprijs kunnen aangerekend worden naargelang de dagprijs van bepaalde ingrediënten.
Het Kerst-diner is een gastronomisch diner. Er is geen orkest noch dansavond voorzien.
De keuken is gesloten op zondag 22/12. De prijs online is automatisch correct berekend.
Menu Kerstavond 24 December
Glas Champagne & degustatieglaasjes
-
Velouté van Witlof
-
Savarin van bintjes en grijze garnalen – Gepocheerd ei - Xeresroom
-
Fazant – Fine Champagnesaus – Boschampignons en Truffel
-
Feuilleté van Appel – Quenelle van mokka-ijs
Prijs van het menu, wijnen inbegrepen, eur 125