Hotel Royal De Panne is terug open vanaf 8 juni 2020!

Het hotel Royal hanteert in het kader van COVID-19 aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw veiligheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Royal De Panne.

Gelieve er rekening mee te houden dat het dragen van een mondmasker nog steeds verplicht is binnen het hotelgebouw met uitzondering van uw eigen hotelkamer of wanneer u zich aan tafel in de bar of het restaurant bevindt. 

De gast aanvaardt door zijn reservering dat indien hij door zijn eigen nalatigheid geen mondmasker draagt in het hotel op bovenvermelde plaatsen en hierdoor een boete ontvangt, hij voor zijn boete de volledige verantwoordelijkheid draagt evenals voor de boete die het hotel eventueel zou ontvangen.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Geopende faciliteiten:

Hotelkamers & Suites
De kamers en suites zijn gewoon geopend en zijn boekbaar via onze website of via de receptie: 003258411116. De kamers en suites worden dagelijks gereinigd door het hotelpersoneel (enkel bij afwezigheid van de gast). De ontsmetting gebeurt door het hotelpersoneel. Extra aandacht wordt besteed aan alle elementen waar aanraking frequent is. Dit geldt ook voor de gemeenschappelijke delen van het hotel. Het is ten strengste verboden dat de hotelgast zelf de kamer ontsmet met middelen die zelf meegebracht worden. Dit om schade aan het meubilair te voorkomen. Indien schade door bijtende of alcoholische reinigingsmiddelen wordt vastgesteld zal deze in rekening van de hotelgast gebracht worden.

Het hotellinnen wordt door een professionele wasserij volgens de veiligheidsnormen op de juiste temperatuur gewassen. Sierkussens worden bij aankomst door de kamermeisjes weggenomen, alsook de bedloper.

Elke verdieping beschikt over desinfecterende gel. Wij vragen u regelmatig uw handen te ontsmetten.

Ontbijt
Wij hebben een aangepast ontbijtbuffet in het restaurant met de volgende openingstijden:

maandag t/m zondag : 8u30 - 10u00

Restaurant & hotelbar
Ons restaurant en de hotelbar zijn — volgens richtlijnen vanuit de overheid— geopend voor hotelgasten die in ons hotel overnachten. De tafels en het zitmeubilair worden telkens ontsmet volgens de richtlijnen van de overheid.

 • Het restaurant en hotelbar zijn exclusief geopend voor hotelgasten met overnachting.
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • Wij vragen u de handen te ontsmetten bij het binnengaan. Elke gemeenschappelijke ruimte beschikt over desinfecterende gel.
 • Wij ontvangen alleen gasten van gezamenlijke huishoudens of vriendengroepen tot maximaal 10 personen.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Onze medewerkers dragen handschoenen en mondmaskers uit hygiënisch oogpunt.
 • Gemeenschappelijke toiletten en lift

De toiletten op de –1 verdieping worden buiten gebruik gesteld. De gast dient het toilet in zijn kamer te benutten.

De lift mag enkel gebruikt worden door personen van éénzelfde gezelschap.

Derden
Het is verboden door de gast om vrienden uit te nodigen in het hotel. Enkel mensen met reservatie krijgen toegang tot het hotel. Bij grote volkstoeloop blijven de toegangsdeuren tot het hotel dicht. De gast gebruikt zijn badge, klanten die willen inchecken bellen aan.

Veilig en vertrouwd

Bij Hotel Royal heeft de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was en ontsmet uw handen regelmatig 
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in het hotel Royal, wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie De Meyer-Vanlandeghem

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!