Valentijn
Geniet van een romantisch weekend aan zee...
Onze Chef Geert "Toque Blanche" en ex sous-chef Restaurant Le Fox** zal de gerechten met zorg bereiden en wenst u veel liefde!
- Elke morgen ons heerlijk ontbijtbuffet
- Op vrijdag, het marktmenu exclusief dranken
- Op zaterdag, het gastronomisch diner inclusief aperitief en wijnen tijdens de maaltijd
- Boek online of rechtstreeks via de receptie 0032 (0)58 41 11 16
Prijzen : zie halfpension-formule online of contacteer rechtstreeks de receptie via 0032 (0)58 41 11 16
Toeslagen op de halfpensionprijs kunnen aangerekend worden naargelang de dagprijs van bepaalde ingrediënten.
Menu Vrijdag 14 Februari
Velouté van witlof
-
St Jacobsnootjes – fijne groentjes – blanke boter saus
-
Filet van fazant – fine champagne sauce – seizoensgroenten
-
Feuilleté van appel – quenelle van mokka
Prijs per persoon zonder dranken en zonder overnachting : eur 47.50
Menu Zaterdag 15 Februari
Glas Champagne 'Duval-Leroy' & degustatieglaasje
-
Cappuccino van kreeft
-
Praline van zalm – paprika coulis
(Riesling – Léon Beyer)
-
Kwartel met rode wijnsaus – boschampignons
(Fronsac – Château Hauchat La Rose)
-
Pannekoek « Monsieur Vanhulle » (crêpe Suzette)
Prijs per persoon wijnen inbegrepen zonder overnachting : eur 97.50