Valentijn

Geniet van een romantisch weekend aan zee...

Onze Chef Geert "Toque Blanche" en ex sous-chef Restaurant Le Fox** zal de gerechten met zorg bereiden en wenst u veel liefde!

  • Elke morgen ons heerlijk ontbijtbuffet
  • Op vrijdag, het marktmenu exclusief dranken
  • Op zaterdag, het gastronomisch diner inclusief aperitief en wijnen tijdens de maaltijd 
  • Boek online of rechtstreeks via de receptie 0032 (0)58 41 11 16 

Prijzen : zie halfpension-formule online of contacteer rechtstreeks de receptie via 0032 (0)58 41 11 16 

Toeslagen op de halfpensionprijs kunnen aangerekend worden naargelang de dagprijs van bepaalde ingrediënten.

Menu Vrijdag 14 Februari
 

Velouté van witlof

-

St Jacobsnootjes – fijne groentjes – blanke boter saus 

-

Filet van fazant – fine champagne sauce – seizoensgroenten

-

Feuilleté van appel – quenelle van mokka

 

Prijs per persoon zonder dranken en zonder overnachting : eur 47.50

 

Menu Zaterdag 15 Februari

Glas Champagne 'Duval-Leroy' & degustatieglaasje

-

Cappuccino van kreeft

-

Praline van zalm – paprika coulis
(Riesling – Léon Beyer)

-

Kwartel met rode wijnsaus – boschampignons
(Fronsac – Château Hauchat La Rose)

-

Pannekoek « Monsieur Vanhulle » (crêpe Suzette)

 

Prijs per persoon wijnen inbegrepen zonder overnachting : eur 97.50

Nieuws en nieuwsbrief

Ontdek hier onze nieuwste promoties en aanbiedingen! Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Lees meer

Menu's halfpension

Ontdek hier onze nieuwste menu's, geserveerd om 19u in ons restaurant!

Lees meer

FAQ en Algemene voorwaarden

Vind hier belangrijke info omtrent uw verblijf!

Lees meer